Här hittar du information om Småskolan – Bra skola. På riktigt.

Småskolan & Eraskolan – Skolorna för familjer som vill att barnen ska få en så bra start på sin skolgång som möjligt, där skolan är viktig.

Syskonskolorna Småskolan (årskurserna F-2) och Eraskolan (årskurserna 3-6) finns mitt i centrala Ljungsbro. Här finns välutbildade och engagerade lärare som ger möjlighet till det lilla extra. Våra elever har både vunnitregionfinalen av Vi i femman och blivit Östergötlands främsta klass i den stora nationella klasstävlingen Schackfyran. Här finns också särskilda möjligheter för de elever som gillar musik och de som önskar använda engelska språket i kontakten med någon av våra internationella relationer med olika skolor runt om i Europa.

Våra ledord är trygghet, kreativitet och framåtanda. Småskolan & Eraskolan har rankats som några av landets mest framgångsrika när det gäller att skapa trygghet för varje elev och har upprepat samarbetat med olika forskningsaktörer som önskar ligga i skolutvecklingens framkant.

Med mindre klasser, högre lärartäthet och en varm skolatmosfär ger vi möjligheter för alla elever att nå längre i sitt kunskapande.
Varmt välkommen till bra skola. På riktigt.

Intresserad? Välkommen på ett besök och/eller till Öppet hus.
Saknar du någon information så är du varmt välkommen att höra av dig!
info@smaskolan.se

Om Småskolan:
Mindre skola – stor trygghet
Modern pedagogik
Profileringar
Fritids
Blivande småskolingar?
Frågor och svar