För femte året i rad – Varmt välkommen till Småskolans luciahjälp!

Nästan 300 skolor och förskolor använder Småskolans luciabakgrunder. Kul!

Många har genom åren saknat en hand att hålla i när det kommer till Lucia. Småskolan har därför spelat in enkla, enkla pianobakgrunder som förskolor, skolor, kyrkor och andra gärna får använda för att få rätt tonarter på ett helt gäng lucialåtar. Alla tonarter är anpassade efter barns röster.

GÖR SÅ HÄR:
Fyll i uppgifterna nedan! Tryck “SKICKA”-knappen längst ned. En nedladdningslänk dyker då upp på din skärm.

TIPS:
Har ni en ljudanläggning av något slag så är det bara att ladda ned våra mp3or till er telefon, dator eller platta och sedan koppla in den till er ljudanläggning och bums så har ni ett enkelt och funktionellt komp till ert luciatåg.

Småskolan skapade dessa mp3or för att alla våra lärare skulle kunna öva tillsammans med sina klasser utan att musikläraren är med. Då flera hörde av sig delar vi nu sedan fem år tillbaka med oss. Samlingen är inte komplett utan grundar sig på just Småskolans behov. Självklart tar vi dock gärna mot feedback för att utveckla biblioteket vidare. Vill du höra av dig så kan du göra det med ett enkelt mejl till info@smaskolan.se

Vår förhoppning är att dessa bakgrunder ska vara till nytta för er i arbetet med fina luciatåg runt om i landet.
Alla pianobakgrunder erhåller du/ni helt utan kostnad. Men vill du så får du gärna skänka en gåva till valfri välgörenhet som tack för materialet. Och om du vill så får du/ni gärna ta ett kort på ert luciatåg (eller annan anonym lucia-detalj i tåget för er som inte har möjlighet att publicera material) och tagga med #Luciahjälp på Facebook och/eller Instagram.

Läs mer om Småskolan här!

Direktlänk: https://forms.gle/Hu6ebaEM69sxezas8