Bild från Småskolan & Eraskolans årliga musikal, med samtliga elever i svängig kör och orkester. (Foto: M Rosander)

Småskolan: Av lärare – för lärare… och elever!

Tänk dig en skola som är skapad av lärare – för lärare…
och givetvis också för elever.
Sedan starten 2011 har Småskolan & Eraskolan för mängder av politiker, såväl lokala som regionala och nationella, visat att en svensk F-6-skola kan innehålla mindre klasser och högre lärartäthet. Här finns hög kompetens hos personalen och en obändig vilja att få göra bra skola. På riktigt, med bra arbetsförhållanden och ett fantastiskt arbetslag.
Fredrik Påhlsson
Rektor

Småskolan är uppbyggd kring skicklig och framåt personal. Att arbeta på Småskolan kräver professionalism kombinerat med flexibilitet och positiv hållning. Hos oss är behörighet en självklarhet. I och med att våra skolor är små innehåller alla tjänster inte bara en kärnsysselsättning utan också andra ansvarsuppgifter.

Småskolan erbjuder en kreativ miljö där du inom ramen för vår pedagogiska idé har stor möjlighet att påverka och utveckla. Vi jobbar med ca 20 elever i våra klasser. Våra ledord är engagemang, trygghet och resultat. Alla anställda hos oss är viktiga pusselbitar i att få alla elever och föräldrar att förstå vikten av kunskaper och vikten av möjligheterna att utvecklas som vi erbjuder. Vår skola innehåller två profileringar, utomhuspedagogisk ådra och musik (engelska/internationella kontakter samt musik på Eraskolan).

I Småskolan hittar du en långsiktig arbetsgivare som ser sin personal som sin största tillgång i målsättningen att vara Linköpings mest attraktiva skola. Bra skola. På riktigt.

Intresserad av att bli en del av Småskolan? Hör av dig så berättar vi mer!
info@smaskolan.se eller 013-47 90 400