Öppet hus – digitalt och IRL

Torsdagen den 14/1 kl 18-21 kör vi på Småskolan & Eraskolan öppet hus. Då vi har en pågående pandemi så kommer vi denna gång att genomföra dessa både i digital form på webben och i en tydligt Covid-anpassad version på plats på Småskolan, för er föräldrar.
Oavsett vilken variant du väljer så kommer du som förälder att få information om våra skolor, om förskoleklassvalet, en rundvandring och möjlighet att träffa personal här på skolan. Givetvis kommer det att finnas en möjlighet att få svar på alla frågor, stora som små, när det gäller valet av skola, till de första viktiga 7 skolåren.

Möt oss på webben – digitalt öppet hus

Vårt digitala öppet hus finns öppet från den 14/1 till den 17/1.
Här kommer du att kunna få information både om Småskolan & Eraskolan, få information om förskoleklassvalet och ta del av en rundvandring i vårt hus. Här kommer du att hitta texter och filmer för att ge dig mer kött på benen om förskoleklassvalet – det viktiga valet till de 7 första skolåren.

Torsdagen den 14/1 kl 20.00 inbjuder vi också till en direktsänd “Q&A” (frågor och svar), där du möter oss live på nätet. Skicka in dina frågor (och kanske också följdfrågor) så besvarar vi dem, live. Vill du redan nu skicka in en fråga så går det bra att mejla denna till info@smaskolan.se. Märk ditt mejl med Q&A!
För dig som har ytterligare frågor så kommer det att gå utmärkt att boka ett personligt Meet eller telefontid med oss på Småskolan efter den livsända Q&A:n.

Digital öppet hus hittar du här på www.smaskolan.se

Öppet hus på Småskolan


FÖRBOKNINGEN HAR NU STÄNGT – VI HAR TYVÄRR INTE MÖJLIGHET ATT TA EMOT FLER.

Torsdagen den 14/1 kommer vi också att ha ett Öppet hus på plats på Småskolan på Allhelgonagatan 7. I år blir det i en mycket påtagligt Covid-anpassad version, som måste bokas i förväg. Här får du kortfattad information om både Småskolan, om förskoleklassvalet och en enklare rundtur i våra lokaler. Träffarna kommer att ske i mindre grupper och förbokas enligt nedan. Beroende på hur många som förbokar att komma till vårt öppna hus så kommer vi att anpassa tiden för varje grupp så att det finns goda möjligheter att hålla avstånd och vädra mellan besöksgrupperna.
Endast förbokade träffar kommer att genomföras. Har du inte förbokat så hänvisas till vårt digitala Öppet hus.

FÖRBOKINGEN HAR STÄNGT
(Förboka “Öppet hus på plats” här:)

Dit Småskolan skickar bekräftelse.
Annat som är bra för Småskolan att veta i samband med ditt/ert önskade besök.

När vi närmar oss 14/1 kommer du/ni som anmält er att få ett mejl med information om exakt starttid för er träff/rundvandring. Tiden kommer att vara någonstans mellan 18 och 20 den 14/1.

Givetvis går det utmärkt att boka ett besök på plats först och sedan delta i aktiviteter som vi har på webben (exempelvis Q&A.)

Vänligen respektera att detta är arrangemang endast för er föräldrar inför ert beslut om ert barns skolgång. Eleverna kommer i ett senare skede att få möjlighet att lära känna både skolan och personalen.