Anmälningarna rullar in

– Det är med glädje vi kan konstatera att releasen av vår site har resulterat i ett antal anmälningar redan. Fler och snabbare än vi kunde hoppas på, säger Fredrik Påhlsson, ansvarig för Småskolan i Ljungsbro. Responsen på vårt riktade utskick till föräldrar i Ljungsbro med barn födda 2004 och 2005 har också varit väldigt bra. Vi är glada att Småskolans pedagogiska tanke mottagits på ett så fantastiskt sätt av Ljungsbroföräldrarna. Vissa grupper börjar det nu bli ont om platser i. Småskolan tar främst emot anmälningar till förskoleklass och årskurs 1 med start hösten 2011 men också för senare start. Elever finns idag anmälda till Småskolan för start ända fram till hösten 2015.

-Vi tillämpar först till kvarn principen och antalet platser är begränsat. Varmt välkommen med anmälan av Ert barn till förskoleklass och årskurs ett för HT11, avslutar han.

Mer information under Anmälan och Blivande småskolingar?.