Jobba hos ossSmåskolan är uppbyggd kring skicklig och framåt personal. Att arbeta på Småskolan kräver professionalism kombinerat med flexibilitet och positiv hållning. Hos oss är behörighet en självklarhet. I och med att våra skolor är små innehåller alla tjänster inte bara en kärnsysselsättning utan också andra praktiska ansvar.


Småskolan erbjuder en kreativ miljö där du inom ramen för vår pedagogiska idé har stor möjlighet att påverka och utveckla. Hos oss har lärare maximalt 20 elever i en grupp. Våra ledord är engagemang, trygghet och resultat. Alla anställda hos oss är viktiga pusselbitar i att få alla elever och föräldrar att trivas och utvecklas hos oss. Vår skola innehåller två profileringar, utomhuspedagogisk ådra och musik. Du har gärna intresse för utomhusvarande och eller musik. (Formell utbildning i utomhuspedagogik eller musik dock inget krav.)


I Småskolan hittar du en långsiktig arbetsgivare som ser sin personal som sin största tillgång i målsättningen att skapa Ljungsbros mest attraktiva skola.


Välkommen med din ansökan!


LEDIGA TJÄNSTER JUST NU:


– Småskolan söker tim- och dagsvikarier.

– Hittar du inte “din” tjänst? Småskolan är alltid intresserade av driven och framåt personal för framtida behov. Småskolan kommer under de närmaste åren att expandera kraftigt. Välkommen att skicka in ditt CV till info@smaskolan.se